Sitter Session

Vad är en Sitter session?
En Sitter session innebär en fotografering för att föreviga en stor milstolpe i Ert barns liv; när de lärt sig sitta! Detta sker kring 7-10 månaders ålder, en absolut favoritålder att föreviga på bild! Ofta blir barnen fotograferade som nyfödda, och följande gång när de fyller 1-år, men det sker så mycket där emellan; du börjar se delar av deras personlighet, saker som får dem att skratta och gråta. Du kommer att börja se personlighetsdrag som kommer att stanna hos dem livet ut.  En sittande session hjälper Dig att fånga ditt barns personlighet i en fas i livet var det händer så otroligt mycket. Ett värdefullt minne att ha! 


Fotograferingen sker helt och hållet på barnets villkor, och eftersom att deras koncentrationsförmåga är väldigt kort i den åldern gäller det att vara snabb! Vi leker oss igenom fotograferingen, vilket gör att barnet kan slappna av och ha roligt, och glömma kameran helt. 

Ta gärna med en favoritleksak, 1-2 ombyten och/eller möjlig rekvisita som Ni vill ha med på bilderna. I studion finns det också en del rekvisita så som bänkar, soffor, fåtöljer, ballonger, leksaker till Ert förfogande.  Det finns också flera olika bakgrunder att välja mellan.

Jenni tog syskonfoto och enskilda foton på vår 5 månaders baby och 3,5 åringen, hon fick en utmaning med våra inte-still-mer-än-en-sekund-barn men hon fick till fantastiska bilder! 

- M

Sitter Session paketpriser:

DSC_9005.jpg

Sitter Session 1

 • 30 minuters fotografering med varierande rekvisita.
   

 • 1-2 ombyten
   

 • 10 digitala bilder

Pris: 50 €

DSC_0318.jpg

Sitter Session 2

 • 30-60 minuters fotografering med varierande rekvisita.
   

 • Syskonfoton
   

 • 1-2 ombyten
   

 • 10 digitala bilder

Pris: 70 €

DSC_6419.jpg

Vad roligt att du är intresserad av en fotografering med mig! 

Fyll i intresseblanketten här under så sätter vi genast igång och planerar en rolig fotografering för Ert barn!

Tack för ditt meddelande! Jag svarar dig så fort som möjligt!